Home Over ons Nieuwbouw Verbouw Revitaliseren Dakrenovatie Onderhoud Werkzaamheden Historie Contact

Een begrip in Rivierenland

Aannemersbedrijf Jansen is gevestigd aan de Rijnstraat in Eck en Wiel samen met Fruitstation Marina van Arkel.


In 1996 is Marina van Arkel op de onbebouwde kavel aan de Rijnstraat gestart met de bouw van een bedrijfspand voorzien van koelcellen en inpandige woning. Deze inpandige woning diende tevens als kantine en kantoor. Voor de start van het bouwbedrijf in de zomer van 1999 is ruimte vrijgemaakt in de fruitloods voor deze totaal verschillende activiteit. Ook werd er kantoor gehouden in die zelfde inpandige woning.

Vanaf de oprichting van het bouwbedrijf wat toen Jansen bouwservice heette werden omvangrijke projecten in aanneming uitgevoerd. Het fruitbedrijf groeide snel en ook de behoefte aan privacy nam toe. Dit resulteerde in de bouw van het eerste nieuwbouwhuis van het bouwbedrijf: een Gelders voorhuis in authentieke stijl in 2002. De voormalige woning in de schuur is in gebruik genomen als kantoor.

Vanaf 2008 is er geleidelijk steeds meer grond omliggend aan het bedrijf aangekocht wat nu in totaal 27 Ha groot is. In 2013 is de bedrijfsruimte met de helft uitgebreid wat voor beide bedrijven meer werkruimte betekende. Op de luchtfoto krijgt u een indruk van onze woon en bedrijfslocatie. Op de gezinsfoto John Jansen, Marina Jansen van Arkel en zonen Bart en Piet Jansen.

 

Rijke bouwhistorie

Door heel Rivierenland zijn woningen, bedrijfspanden en villa’s te vinden die door de Aannemersbedrijf Jansen zijn gerealiseerd. Bent u benieuwd naar ons werk door de jaren heen?

Neem dan contact met ons op voor een afspraak, wij vertellen u graag meer! 

Neem contact op