Home Over ons Nieuwbouw Verbouw Revitaliseren Dakrenovatie Onderhoud Werkzaamheden Historie Contact

Nieuwbouw

Bouw met Zekerheid!
Aannemersbedrijf Jansen is een bouwbedrijf dat zich toelegt op de nieuwbouw van vrijstaande huizen in de Betuwe. Wij laten, indien gewenst, op grond van het programma van eisen tekeningen van het exterieur, het interieur en de constructie maken en begeleidt de opdrachtgever in het vergunningentraject. In de uitvoeringsfase zorgen wij voor een gedegen aanpak door de eigen vakkundige medewerkers en voor de inschakeling van specialisten en gekwalificeerde onderaannemers.

Dankzij de korte lijnen tussen u als opdrachtgever en wij als aannemer en de heldere en duidelijke communicatie in alle fasen van het bouwproces, komt u nooit voor verrassingen te staan. Uitstraling en kwaliteit maar ook oplossingsgerichtheid en ontzorging zijn daar de kernbegrippen bij.


Duurzame aanpak
Ook in nieuwbouwtrajecten streeft Aannemersbedrijf Jansen naar een duurzame aanpak. Waar dat mogelijk en gewenst is, worden bouwmaterialen met duurzaamheidskeurmerken gebruikt. Indien de opdrachtgever dat wil, kunnen gebouwen met maximale isolatiewaarden worden gerealiseerd. Niet alleen de keuze van de isolatie zelf maar zeker ook het secuur aanbrengen van de isolatie en het lucht en tochtdicht aansluiten van de bouwdetails is hierbij van doorslaggevend belang.

Het spreekt vanzelf dat bouwbedrijf Jansen alle hedendaagse energiebesparende installaties en bouwmethoden kan toepassen. Inmiddels hebben wij ruime ervaring met bronneringswarmtepompen en luchtwarmtepompen. Hierbij is het van belang om zo min mogelijk weerstand in het vloer en wand verwarmingssysteem te genereren zodat een zo laag mogelijk stroomverbruik wordt bereikt.

Duurzame aanpak
Bouw met zekerheid
Eigen werkplaats en productie
Heldere communicatie
Recente werkzaamheden